Välkommen

Här inne så berättar vi och delar med oss av vårat liv med Hamiltonstövaren SJCH NOJCH SUCH Topsygårdens Iso.
Vi delar med oss framförallt av våra jaktliga äventyr, men även av det vardagliga livet.
Du är välkommen att följa våra äventyr, och tveka inte att fråga om det är något du undrar över!


söndag 31 januari 2010

söndag

Iso ligger framför tv:n och gnager på ett ben, husse i soffan med en kopp kaffe och kollar idrott...matte..hon står i tvättstugan..hmmm...jag säger inget mer nu ;) haha..

husse har faktiskt hjälpt till med söndags städningen också, iso har mest stökat ner..
Klo klippning har det vart idag, och då körde vi även en vägning och mätning..
22,2kg och 56cm hög..är klurit att mäta han då han gärna hellre äter på måttbandet än blir mätt och med det står han som en hösäck, men så var det något som lät och han spände upp sig och då var husse snabb..57cm stog det på måttbandet, men efter överläggande med björn berg så påminde han om mätstickan och att man trycker ner lite (man glömmer fort:) )så runt 56 cm då kanske..alla säger att han växer men vi ser det knappt då vi ser han varje dag..

Aftonbladet idag..jan guillou har uttalat sig och dömt ut jägare och jägarförbundet som trofejägare och tidningen svensk jakt som den mest stalinistiska kommunistpressen på 1960-talet.

Sveriges största trofe jägare har uttalat sig!!! fasanjakter och högvilt i afrika..vem fan är den idioten att uttala sig! den mest klassiska av jaktformer den skiter guillou i, dvs den med hund..
Är så trött på denna debatten nu..hoppas resten av Sverige känner lika så vi kan släppa detta och gå halva vägen var, låt det finnas vargar men till ett så lågt antal som bara möjligt så är vi alla nöjda..eller det blir väl några på båda sidor som inte är nöjda..men i en tid då sjuren betyder mer än människan så är det bara att svälja och gneta på..

Bandy vm final idag och frankrikes största travtävling! Idag lämnar man inte soffan!!
Tyvärr har jag svårt at se svensk seger i nåt av evenemangen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar