Välkommen

Här inne så berättar vi och delar med oss av vårat liv med Hamiltonstövaren SJCH NOJCH SUCH Topsygårdens Iso.
Vi delar med oss framförallt av våra jaktliga äventyr, men även av det vardagliga livet.
Du är välkommen att följa våra äventyr, och tveka inte att fråga om det är något du undrar över!


onsdag 3 februari 2010

..en liten film..

Händer inte mycket nu, jakten har snöat bort..är riktigt surt även om det kanske spelar mindre roll för oss..man får liksom inte mycket annat gjort heller, går mest och väntar till aug..är ett tag dit dock..får längta till nån utställning i sommar istf..får vi se hur den lilla odågan ser ut..

Ramlar in några namn på ungdomsgruppen, någon ringer och någon mailar..blir vi bara 30-40 st så ska det nog gå att få ihop en första träff framåt sen sommaren. Är 20 lokalklubbar, om 5 st stövarägare under 30 år anmäler sig från varje klubb så blir vi 100st!! Det vore kardemumma det! Tror att det vore ett stort utvecklingssteg..ett forum bara för unga stövarägare där vi har chansen att vara med och forma vår egen framtid tillsammans!

Iso han formar bara oreda och kaos..biter, tjurar och äter ta me fan allt han kommer över! 6månader=könsmogen=trotsålder=tär på nerverna.

Men så är han sådär härligt go och mysig rätt vad det är, och så kramar man han lite och myser och så rätt vad det är sitter det 6 tänder i skinnet och så är det igång igen! På hallmattan..springer därifrån när man kommer..springer dit igen när man går och sådär håller det på..när det tillslut tar stopp så tar vi garderoben..putta putta och vips är dörren öppen..ut med 20 par skor..bita och riva..få lite skäll och sen snarkar han i bädden 20 sek senare..

Livet som valp och livet med valp är härligt! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar