Välkommen

Här inne så berättar vi och delar med oss av vårat liv med Hamiltonstövaren SJCH NOJCH SUCH Topsygårdens Iso.
Vi delar med oss framförallt av våra jaktliga äventyr, men även av det vardagliga livet.
Du är välkommen att följa våra äventyr, och tveka inte att fråga om det är något du undrar över!


tisdag 8 februari 2011

En tripp i skogen på 4 tim idag..kanske upptag..osäker..hörde dock inget..kraftigvind, i övrigt fin dag och sjuka mängder med harspår.

-10 vid kl 8, 0 gradigt med strålande sol och blåsigt vid 11.
Fin dag i skogen i övrigt, Iso tror jag tog efter nåt efter ett sökarbete på ca 30min, gick i en vid bukt, men i en bergs stigning så vände han och kom tillbaka..vet i fasiken vad det var, borde varit hare, möjligtvis att det var för djupt med snö i bergslutningen så han gav upp å vände tillbaka eller så följde han slagen hela vägen runt, inte omöjligt då det är trampat nåt så overkligt mycket..
Tror vi har en harfarm på skogen....men lon och räven är där och smyger i spåren dom med.
Dock tror jag lukten har blivit sämre igen nu sista dagarna sen nysnön kom, kallsnö, kristall lik..märks att det inte luktar lika gott i spåren.

Inte helt tomt i bollen är det hos den lille krabaten heller, igår satt matte malin på golvet i köket å gjorde nåt, vad vet jag inte.
Hon har köpt nya skor iaf med löstagbar brodd som hon förvarar i en liten påse på bänken i hallen, hon tar alltid på sig dom när hon skall ut med Iso, nu när hon satt där på golvet så hörde hon hur iso hoppade upp på bänken i hallen och sekunden senare kommer han med påsen med broddar i munnen å lägger den på golvet framför malin och tittar på henne..
- Vad vill du säger malin??
Då går han tillbaka in i hallen och försöker plocka ner hennes jacka från klädkroken i hallen.

JAG VILL JU GÅ UT Å PINKA JU!!!

Haha..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar