Välkommen

Här inne så berättar vi och delar med oss av vårat liv med Hamiltonstövaren SJCH NOJCH SUCH Topsygårdens Iso.
Vi delar med oss framförallt av våra jaktliga äventyr, men även av det vardagliga livet.
Du är välkommen att följa våra äventyr, och tveka inte att fråga om det är något du undrar över!


måndag 30 augusti 2010

Regn 7c släpp 06.00 koppling 10.45

Efter ett 14 timmars söndagspass på jobbet så kom man i säng 00.15, 04.30 ringde klockan och det var bara att hoppa upp, vingal ut i köket slå på kaffebryggarn.
Tjata upp en i vanlig ordning trött iso ur bädden och ge sig iväg, regnet piskade mot vindrutan på vägen upp, men väl på plats så var det uppehåll.
Gammel husse var även med idag och fick stå för matsäcken då inte det hans med pågrund av jobbet, ett lite trång sökt på iso idag och det var inte så konstigt när det av förklariga skäl inte var så lätt att komma på slag pågrund av vädret, vi gick iaf en sväng över myrarna och stannade i ett skogs område, och där luktade det faktiskt gott så han låg ute i 30 min och sökte, men lyckades inte riktigt reda ut slagen som säkert var ett dygn gamla.
Vi hittade en fin hög med relativt färska harskitskulor i blötgräset så nog var det allt hare som luktade.
Skönt är det att han inte lägger ett uns energi på älg iaf, kopiöst med pinfärska älgspår överallt och mycket skit, samt räk spår, så att vi stött nån är inte uteslutet.

Topsygårdens max drev 100min idag!!! och det är imponerande tycker jag med tanke på hur gröna dom är i skogen topsygårdarna..
Fick sms rapportering av Max husse Robert under dagen och det är skit kul att vi kan hålla kontakten och följa varandras hundar.

Har lite bilder jag tänkt lägga ut men efter skogen idag var det bara hem och duscha och byta om för ett nytt arbetspass till kl 23.30 innan man får komma hem och sova!
Imorgon vilar vi ut ordentligt och laddar batterierna och ser fram mot onsdag och torsdag!
Då jäklar ska jösse på benen!! Eller "kissa" som vi säger :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar