Välkommen

Här inne så berättar vi och delar med oss av vårat liv med Hamiltonstövaren SJCH NOJCH SUCH Topsygårdens Iso.
Vi delar med oss framförallt av våra jaktliga äventyr, men även av det vardagliga livet.
Du är välkommen att följa våra äventyr, och tveka inte att fråga om det är något du undrar över!


lördag 21 augusti 2010

21 aug PREMIÄR!


Äntligen är den här! Dagen vi väntat på!
Jag och Iso väntar 2 dagar till, men sen är det full rulle.
Gammel husse har åkt på björnjakt i gränstrakterna till jämtland, hoppas på lite rapport därifrån snart. Vi hade förra veckan en riktig bamse björn som luffsade in på vårat område i härnösand, kanske syns han till på älgjakten, iso ska nog inte komma i kontakt med honom! Då kan husse ligga risigt till när den kraken kommer och söker skydd hos husse.

Morgon rapport från luleå och topsygårdens Max, han hade upptag 04.07, som slutade i dötappt ett litet tag senare, som det brukar kunna göra för de flesta unghundar, framförallt i de torra marker som är på många håll. Men dom fortsätter nog att jobba på nu under förmidagen.
Riktigt kul att få höra hur det går i skogarna!

Skriv gärna i gästboken hur det går i skogen för Iso:s bröder! Och ännu roligare, skicka en bild från skogen!!

2 kommentarer:

  1. Hälsa far din att vi lyfter på hatten här nere i Dalsland för vecka uppe i Stenhällan. Bättre går det inte att bli bemött! Mvh Linus/Pontus

    SvaraRadera
  2. Det skall jag göra! Synd att ni inte lyckades hitta nån björn men det är ingen lätt jaktform, särskillt med många jägare i skogen.
    Här var ett gäng på 63man ute med många hundar, men att komma åt björnarna var stört omöjligt, dom hade full koll på vart dom hade passskyttarna, en dag hade dom 4 björnar igång samtidigt men inget resultat.

    SvaraRadera