Välkommen

Här inne så berättar vi och delar med oss av vårat liv med Hamiltonstövaren SJCH NOJCH SUCH Topsygårdens Iso.
Vi delar med oss framförallt av våra jaktliga äventyr, men även av det vardagliga livet.
Du är välkommen att följa våra äventyr, och tveka inte att fråga om det är något du undrar över!


fredag 29 augusti 2014

Så var det dax för lite uppdatering

Dagarna rullar på så man kommer knappt ihåg vad vi berättat här eller inte, men nu har iso vart ute 2 dagar igen, torsdag och fredag i härnösand med gammelhusse, och jakt har det varit, svårt att återberätta såhär exakt när man inte vart med själv, men i torsdags fick han upp på ca 30 min och drev sen mellan 45-60min med bra tryck innan det var tillbaka på upptaget där det hände nåt och han blev tyst, han avancerade sen en bit och tog upp igen ur hörhåll och det bar iväg in på grannmarken där han 1,5 tim senare kopplades på tappt i ett grustag.
Dag två, alltså idag fredag så hade han även då rätt snabbt upptag efter slag, 13min sen stopp inne i slyområde, troligen en liten rackare, han låg kvar länge på tappten innan han med bestämd fart for rakt ner mot havet där han enligt gps drev/arbetade under ca 2 timmar, kopplades senare för hemförd.

Han är pigg och slankare än någonsin och det ska bli spännande att se vad säsonger har att erbjuda, hare verkar de finnas! Vi kör imorgon igen! Återkommer! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar