Välkommen

Här inne så berättar vi och delar med oss av vårat liv med Hamiltonstövaren SJCH NOJCH SUCH Topsygårdens Iso.
Vi delar med oss framförallt av våra jaktliga äventyr, men även av det vardagliga livet.
Du är välkommen att följa våra äventyr, och tveka inte att fråga om det är något du undrar över!


måndag 30 september 2013

Zonprovet

Ja då var helgen förbi..fort går det!
I lördags så fick vi ihop 63min på en 2a kullare som buktade snävt i kontortaplantering och några sprigningar efter väg som iso klarade galant, dock så var han överladdad första dagen och höll hög medelhastighet genom hela dagen och innan koppling var vi uppe i ca 5mil. Är svårt när det går lite för fort på dessa mindre harar som lägger sig till och från, då gäller det att dom är lugn och kan lokalisera tappten.

Dag två så gick vi hela dagen utan upptag, en ganska knälig iso efter lördagens genomkörare, kom på slag vid kl 10, men slaget blev aldrig riktigt hett och kl 15.20 hade han fortfarande inte rett ut det så vi avbröt.
Han var medtagen av lördagen och saknade den fart och energi han hade på lördagen, han ömade en del i en frambog med som säkert spelade in lite.

10 hundar av 17 startade gick vidare till KM och vi blev 11 med 1 egenskapspoäng för lite till den som blev 10a, trots att vi hade mer drevtid.
Nu får vi se, vi står som reserv men skulle tro att dom som är kvalificerade kommer starta så vi får jaga på och sikta in oss på ett annat elitprov framledes.
Idag Måndag är Iso lagomt mör, han har inte velat ut på hela dagen, äter å dricker å sover hela tiden...men på ons då ska han nog allt få komma ut i skogen igen! Och på Torsdag skall husse bedöma hamiltontiken Wilma åt mars söderqvist på ett R-elit prov! Håller tummarna för en härlig jaktdag då!

Ha d alla läsare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar