Välkommen

Här inne så berättar vi och delar med oss av vårat liv med Hamiltonstövaren SJCH NOJCH SUCH Topsygårdens Iso.
Vi delar med oss framförallt av våra jaktliga äventyr, men även av det vardagliga livet.
Du är välkommen att följa våra äventyr, och tveka inte att fråga om det är något du undrar över!


söndag 29 maj 2011

Lite uppdatering vore väl på sin plats!

Iso:s nya bur, ett led i att få honom lugnare och förhoppningsvis lite tystare när han är hemma själv, har täckt över den helt nu så han har en riktig kojja, han verkar trivas fint i den och blir inte alltför missnöjd om man stänger luckan vilket är smidigt när man har mycket folk på besök eller liknande då han måste härja på med allt och alla.
Efter ringträningen med sundsvalls zonen i måndags, bröstar upp sig lite och kollar efter några damer, men se men inte röra är det som gäller!! Börjar bli lite grovsigare nu efter våra pass i slalombacken.
Idag fick vi uppfinna en egen klövjeväska då matte hade bilen och den riktiga låg i den, husses sportbag funkade fint med 2 vattenflaskor i vardera ytterfack och en sandpåse i stora facket, 1tim och 10min blev promenaden i långlinan, då får han härja på bäst han vill, tar 20 min ca att gå till slalombacken sen ca 30 min att klättra upp till toppen och gå ner, och ca 20min hem igen.
När vi kom innan för dörrn trodde man ju att han var trött, men då fick han tag på en flaska och härjade på med den tills husse lyckades ta tillbaka den...ADHD x7 !
Fin utsikt!! Synd husse är så jäkla långsam så man måste sitta å vänta!

Nu är vi så enormt laddade för skogen så vi exploderar snart!!!!
I höst då jäklar ska det bli åka av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar