Välkommen

Här inne så berättar vi och delar med oss av vårat liv med Hamiltonstövaren SJCH NOJCH SUCH Topsygårdens Iso.
Vi delar med oss framförallt av våra jaktliga äventyr, men även av det vardagliga livet.
Du är välkommen att följa våra äventyr, och tveka inte att fråga om det är något du undrar över!


lördag 5 augusti 2017

Hej alla! Vi lever! :-)

Nu var det år och dar sen vi var här inne, tiden rinner liksom iväg. Iso blir 8 år om 3 dagar...8 år!! Det är helt sjukt vad tiden går, bloggen har funnit i över 8 år.
Förra säsongen blev det lite jagat, eller mindre jagat iaf. Men vi hade några fina jakter sen snön kom med, tror det var där jag slutade skriva. Han har svårt att tappa bort haren på snön vilket ofta resulterar i långa, väldigt långa dagar då hörseln blivit sämre med åren ;-).
Nu stundar en ny säsong, iso är 8 år till åldern men som hund är han nog inte en dag över 3 år :-) pigg och fräsch som när han var ung, lite ljusare runt näsan, men vid den åldern så är de ok med lite gråa strån :-)
Jag hade tingat en valp inför denna säsong av conny lundström och hans duktiga tik lorry, men då löpet drog ut på tiden och det visade sig bli sen leverans av valp så fick jag ta en beslut att avstå då jobb och dagis och hela faderullan drar igång med full kraft samma dagar som valpen skulle kommit.
Jag hoppas nu på en valp tidigare på året så jag kan utnyttja semestern åt de behov en valp har. Kanske lever chansen för iso att få bli far åt en valp, det hade ju såklart vart roligt.
Vi har hållet igång lite försiktigt i sommar, men Iso är i fin sommarform, är inte så många hekto som skall bort. Bra och börja med lite reserver lite försiktigt och jobba sig sakta men säkert mot toppformen :-) Ev går vi för uttagningarna ett år till, men det beror på hur försäsongen blir.
Men nu räknar vi ner dagarna till premiären så hörs vi då!
Må gott!
/Peter och Iso

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar