Välkommen

Här inne så berättar vi och delar med oss av vårat liv med Hamiltonstövaren SJCH NOJCH SUCH Topsygårdens Iso.
Vi delar med oss framförallt av våra jaktliga äventyr, men även av det vardagliga livet.
Du är välkommen att följa våra äventyr, och tveka inte att fråga om det är något du undrar över!


måndag 14 mars 2016

Säsongen slut och vi blickar framåt

Så var nu säsongen slut, en säsong med inte fullt så mycket jakt som tidigare år men vi fick ju avsluta på bästa sätt som planerat vilket givetvis var riktigt skoj!
Känns extra roligt att iso fått de meriter han nu har, känns som han förtjänar dom, han har inte haft nån större medvid vad gäller just den biten.

Nu ser vi framåt, jag kommer nog satsa ett år till iaf med iso på uttagningarna, samtidigt är jag sugen på att utöka hundstallet, en tik är bestämt och allra helst skulle jag vilja ha en parningsvalp efter han, hans linjer är bra och han är en individ som jag skulle vilja bygga vidare på, däremot så verkar inte damerna stå i kö ;-) haha..är unga grabbar som gäller nu, och det är nåt som stämmer med min filosofi iof samtidigt som jag tror att bredden är lika viktig i rasen. Hade varit riktigt roligt att hitta en tik att använda han på, men som hanhundsägare är man lite utelämnad på det viset, men ögonen har också börjat vända sig utåt och jag följer det som sker på avelsfronten, det kan mycket väl bli så att det lika väl kommer en förmåga "utifrån", men vi får avvakta lite och se.
Hoppas nu på en fin vår och sommar så det blir ett lyckat föryngringsår på harfronten och på valpfronten!

Otroligt vad tiden gått fort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar