Välkommen

Här inne så berättar vi och delar med oss av vårat liv med Hamiltonstövaren SJCH NOJCH SUCH Topsygårdens Iso.
Vi delar med oss framförallt av våra jaktliga äventyr, men även av det vardagliga livet.
Du är välkommen att följa våra äventyr, och tveka inte att fråga om det är något du undrar över!


söndag 1 april 2012

Ny dator och nu är vi med igen!

Åter tillbaka i cyber rymden, dagarna går och vi har satt igång försäsongsträningen, 3 pass nu i veckan med dragsele och bildäck i släptåg, vi går några kilometer i blandat uppförslut å planbacke. Vi har redan börjat längta till jakten och förhoppningsvis har vi nu satt ett datum då jag och iso åker till max och hans husse Robert i september och jagar tillsammans.
Har även en fundering på att testa han på en permobjörn för att få se hur han reagerar, skulle vara kul att veta så slipper man få reda på det i skogen :-) har ett gäng som kör med permobjörn och släpper bla stövare på den så kanske åker vi och provar som sagt.

Vi tränar lite nån gång då och då med ticksen han har med koll i munnen av okända och det börjar släppa som det känns, han är inte hälften så bökig längre. Så ska väl till å bli nån utställning här i sommar ändå. På västernorrlandsstövarklubbs årsmöte 17mars så blev jag invald i styrelsen som suppleant med inriktning på ungdomsfrågor bla. Hoppas att man kan tillföra nåt, men det är alltid intressant att vara med för att lyssna och lära.

1 kommentar:

  1. Välkommen tillbaka!!! :) // Robert och Max

    SvaraRadera