Välkommen

Här inne så berättar vi och delar med oss av vårat liv med Hamiltonstövaren SJCH NOJCH SUCH Topsygårdens Iso.
Vi delar med oss framförallt av våra jaktliga äventyr, men även av det vardagliga livet.
Du är välkommen att följa våra äventyr, och tveka inte att fråga om det är något du undrar över!


fredag 22 april 2011

lite bilder och några ord

Iso intog soffan hos "mormor & Morfar" skönt att vila huvudet på armstödet och kolla på grannhunden och förövrigt verkar vilja slita Iso i stycken var eviga gång vi går förbi..paragraf 28?
Jaktkojan har tinat fram äntligen, en härlig söndags tripp i solen blev det och Iso fick springa i långlina, glad som en ko på sommarsläpp
Gäddor från vinterns angling, torkade och klara, blir nog mest gråhundsmat då Iso är lite för fin för sånt där tydligen..men bomullsstrumpor och annan skit går fint.
iso fick sitta i hundgården ett tag medans de vuxna fikade, han tyckte nog att han kunde få ha sprungit lite iställetför.
med fullpackad bil och barnvagn i bagaget så får iso sitta med Husse fram i sin sele som man fäster i bilbältet, att man dessutom kan sova i husses knä gör inte saken sämre.
Vi hade i stor gett upp att ha honom i bagaget då han blir helt tokig bara man öppnar luckan, men i 2 dagar nu så har han fått äka där ändå, och hör och häpna så har han hoppat in själv utan några större lockelser även om en bit skinka har kommit som belöning.
Han får variera sig lite beroende på om barnvagen skall med eller inte, man skulle haft en minibuss!
Förövrigt så skall vi på ringträning den 2a maj, och troligen så ställe jag ut han i sollefteå 8 maj bara för skoj skull och för träningen det ger. Alltid kul att träffa lite stövarfolk såhär off season.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar