Välkommen

Här inne så berättar vi och delar med oss av vårat liv med Hamiltonstövaren SJCH NOJCH SUCH Topsygårdens Iso.
Vi delar med oss framförallt av våra jaktliga äventyr, men även av det vardagliga livet.
Du är välkommen att följa våra äventyr, och tveka inte att fråga om det är något du undrar över!


tisdag 19 maj 2020

Bloggens sista inlägg...

Så kom då dagen, då vi fick ta farväl av iso efter nästan 11 år i familjen. Mycket vatten har runnit under broarna, och mycket av det finns här på bloggen. 
ISO blev sliten av att äta medicinen för dom krampanfall han började få vid 9 års ålder, han fick också en konstig hosta nu på slutet så valet blev svårt med enkelt när vi i måndags tog farväl av varandra. Även om man varit förberedd så vart det blytung när han med huvudet i min hand fick dra sitt sista andetag. En stor eloge till vetrenärmottagningen evensia i Sundsvall som hade gjort fint med levande ljus och på ett mycket lugnt och stillsamt sätt gjorde stunden väldigt odramatiskt. 
Många minnen som aldrig kommer försvinna har vi tillsammans, både goda och mindre goda 😊 trots att han vart ett busfrö och tjurig som synden så har han ändå vart en stor personlighet och faktiskt klok hund på många sätt. 
Det känns tomt här hemma, även fast valpen spira är med oss nu. 
Lite kul att alla åren finns här på bloggen även om sista åren har varit glesa med uppdateringar. Det blir ett fint minne att gå tillbaka till. 
Vila i frid iso 
Och tack för alla åren
Min första egna stövare Topsygårdens iso. 
❤️❤️❤️




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar